Film Pavla Vučkovića sutra na Dunav Film Festu

Foto: Dunav Film Fest

U okviru programa 6. Dunav Film Festa, sutra u 20 časova, u Malom gradu Smederevske tvrđave biće prikazan film „Zaštita pre svega“ reditelja i člana UFUS AFA ZAŠTITE Pavla Vučkovića.

U pitanju je moderna priča o dva mlada para iz Beograda koji pokušavaju da započnu vezu u vreme korone. Oni žele da stupe u intimne odnose, ali ih sprečava to što nemaju odgovarajuću zaštitu, što ih i motiviše da krenu u potragu. Tokom večeri oni susreću sijaset izopačenih likova koji stoje na putu njihovoj sreći.

Na filmu je kao direktor fotografije radio član naše organizacije Đorđe Arambašić.

UFUS AFA ZAŠTITA – Organizacija filmskih autora Srbije od 2016. godine obavlja delatnost kolektivnog ostvarivanja autorskih prava na filmskim i televizijskim delima u zemlji i inostranstvu. Na osnovu Zakona o autorskom i srodnim pravima RS i dozvole Zavoda za intelektualnu svojinu RS , UFUS AFA ZAŠTITA dobila je, u ime autora, pravo na naknadu od reemitovanja i kablovskog reemitovanja filmskih i televizijskih dela. Naplata autorskih tantijema vrši se od 2018. godine, kada su se stekli zakonski uslovi.

Podeli vesti

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Još vesti iz organizacije