Uskoro premijera muzičkog filma Danila Bećkovića i Andrijane Stojković

Foto: Promo

Domaći muzički film „3211“, koji su režirali članovi UFUS AFA ZAŠTITE Danilo Bećković i Andrijana Stojković, biće premijeno prikazan 19. septembra.

Film “3211” je istinita priča o muzičaru Stefanu Đuriću Rasti koji je jednog dana izgubio sve i otišao  u zatvor. Rastini fanovi širom Srbije konačno će imati priliku da čuju njegovu životnu priču. Specifičnost ovog filma je i u tome što će u njemu premijerno biti predstavljene pesme sa istoimenog albuma koji je Rasta napisao upravo u zatvorskoj jedinici pod brojem 3211.

Film na redovne repertoare bioskopa stiže 21. septembra.

UFUS AFA ZAŠTITA – Organizacija filmskih autora Srbije od 2016. godine obavlja delatnost kolektivnog ostvarivanja autorskih prava na filmskim i televizijskim delima u zemlji i inostranstvu. Na osnovu Zakona o autorskom i srodnim pravima RS i dozvole Zavoda za intelektualnu svojinu RS , UFUS AFA ZAŠTITA dobila je, u ime autora, pravo na naknadu od reemitovanja i kablovskog reemitovanja filmskih i televizijskih dela. Naplata autorskih tantijema vrši se od 2018. godine, kada su se stekli zakonski uslovi.

Podeli vesti

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Još vesti iz organizacije