UFUS AFA ZAŠTITA obaveštava…

2.4.2020:

UFUS AFA ZAŠTITA obaveštava sve zainteresovane da će, saglasno preporukama i instrukcijama nadležnih organa o organizaciji rada tokom vanrednog stanja usled pandemije COVID-19, zaposleni i radno angažovani u UFUS AFA ZAŠTITI od 26. marta 2020. godine poslove obavljati van prostorija organizacije, odnosno od kuće. Sva komunikacija sa organizacijom obavljaće se elektronskim putem, preko zvanične e-mail adrese UFUS AFA ZAŠTITE office@ufusafazastita.org.rs ili clanovi@ufusafazastita.org.rs , kao i preko stalno aktivnih telefona +381(0)61 8095809 i +381(0)62 1891144. Molimo sve komitente kojima su se vratile poštanske pošiljke poslate na adresu organizacije, da skeniraju sadržaj pošilje i pošalju u elektronskoj formi na office@ufusafazastita.org.rs, kao i da se ovog vida komunikacije zajednički pridržavamo do prekida preduzetih mera (papirnati oblik sačuvajte za kasniju dostavu/razmenu).

УФУС АФА ЗАШТИТА – Организација филмских аутора Србије од 2016. године обавља делатност колективног остваривања ауторских права на филмским и телевизијским делима у земљи и иностранству. На основу Закона о ауторском и сродним правима РС и дозволе Завода за интелектуалну својину РС , УФУС АФА ЗАШТИТА добила је, у име аутора, право на накнаду од реемитовања и кабловског реемитовања филмских и телевизијских дела. Наплата ауторских тантијема врши се од 2018. године, када су се стекли законски услови.

Подели вести

Још вести из организације

Вести из организације

Филм “Видеотека” Луке Бурсаћа стиже у биоскопе

Филм „Видеотека“, редитеља и сценаристе, и члана УФУС АФА ЗАШТИТЕ Луке Бурсаћа, који је премијерно приказан на 52. ФЕСТ-у, 25. априла стиже у биоскопе у Београду, Нишу и Новом Саду, а убрзо након тога и широм Србије.

Прочитај више »
Вести из организације

Почело снимање филма “Излет” Ненада Павловића

Почетком априла на Дунаву код Новог Сада почело је снимање филма „Излет“, новог остварења редитеља и члана УФУС АФА ЗАШТИТЕ Ненада Павловића. Реч је о адаптацији истоименог романа чувеног сликара, филмског редитеља и књижевника Миће Поповића. „Излет“

Прочитај више »
Вести из организације

Дарко Лунгулов добитник „Награде града Београда“ за филм о YУ групи

Редитељ и члан УФУС АФА ЗАШТИТЕ Дарко Лунгулов добитник је годишње „Награде града Београда“ за филмско и радио-телевизијско стваралаштво за сценарио и режију филма „YU Група – Тренутак сна“. Ово високо признање биће му уручено на свечаности

Прочитај више »